„Ponta minte cum bea apa”. Claudiu Manda strica nunta dintre Ciolacu si Ponta

politica

Seful de campanie al PSD, Claudiu Manda, l-a atacat dur pe Victor Ponta la scurt timp diupa ce Marcel Ciolacu le-a cerut celor din Pro Romania sa se intoarca in PSD.

Ciolacu a participat duminica la Conventia Nationala a Pro Romania. La intrarea in sala, survenita cu intarziere, Ponta a sustinut ca Tudose si Manda nu au dorit sa-l lase pe seful PSD sa participe la acest eveniment.

„Ooo, domnule Ciolacu, ma bucur ca v-au dat drumul din birou. Bine ati venit la Pro Romania! Am sa va dau cuvantul, dar la final. De data asta v-a sarit randul, dar important este sa nu va sara la Congres”, a spus Ponta, ironic.

Claudiu Manda a reactionat dur, ulterior, la Antena 3.

„Total fals! Mie mi se pare ca Ponta minte cum bea apa. Noi am avut o intalnire la ora 10.00, o parte din colegi. Am discutat despre strategia de campanie cu un consultant care trebuia sa plece la un moment dat. Daca credeti ca ne-am intalnit la 10.00 sa-l convingem pe domnul Ciolacu sa nu se duca la sedinta domnului Ponta… este absolut fals! Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta”, adeclarat Manda.

La Conventia Pro Romania, Ciolacu i-a cerut lui Ponta sa faca alianta cu PSD sau sa revina in PSD.

„Daca ma uit in primele banci, imi vad prieteni, colegi de Parlament, fosti colegi din PSD si imi vin in minte cuvintele mamei mele cand eu cu fratii mei intarziam pe afara si venea si ne spunea: Hai, treceti odata acasa. (…) Nu stiu ce decizie veti lua, dar eu sunt hotarat sa ascult de romani, sunt hotarat, alaturi de colegii mei, sa avem un proiect ambitios. PSD, ori de cate ori i s-a cantat Prohodul, a iesit mai intarit. Sa ne vedem de drumul nostru, sa incercam aliante politice pentru viitoarele alegeri. In schimb, repet, decizia o sa va apartina dumneavoastra, luati-o dupa ce vorbiti si cu vecinii dumneavoastra si cu prietenii, lasati apa sa treaca sa astupe anumite rani care au aparut intre noi si haideti sa vedem interesul romanilor si interesul national, nu al lui Gabi Oprea (liderul UNPR – n.r.). Realul interes sa scapam odata (…) de aceasta dreapta iresponsabila”, a spus Ciolacu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: