Ponta o da la intors. Acum il LINGUSESTE pe Iohannis

politica

Intr-un interviu acordat luni seara postului Digi24, premierul Victor Ponta s-a aratat extrem de binevoitor fata de Klaus Iohannis, la doar cateva zile dupa ce PSD i-a adus acuzarii grave presedintelui.

Victor Ponta a mers pana acolo incat s-a delimitat de comunicatul PSD in care Klaus Iohannis era acuzat ca ar actiona in favoarea lobby-urilor celor care „au furat bani din sanatate”.

”Nici eu cand ma ataca PNL intr-un comunicat de presa, nu consider ca ma ataca presedintele”, a raspuns Victor Ponta.

Desi i s-a adus aminte ca este si presedinte al PSD, Ponta s-a facut ca nu sesizeaza diferenta. „Ma mandesc cu asta”, a spus senin Ponta.

De asemenea, premierul a promis ca de acum incolo nu va mai pleca din tara fara sa se consulte cu presedintele.

„Aici a fost o lipsa de comunicare, in general, pe zona de politica externa. Ministrul de Externe vorbeste cu consilierul prezidential, cu domnul Comanescu. Era o vizita organizata de acum un an si ceva. (…) Trebuia sa pun eu mana pe telefon si sa-i spun eu presedintelui, poate era mai bine asa (…) De acum incolo voi pune mana pe telefon si voi vorbi direct cu presedintele”, a promis Ponta.

El a tinut din nou sa aduca aminte cat de bine se intelege cu Iohannis.

„Nu am fost deranjat de criticile presedintelui. Relatia este foarte buna din punct de vedere institutional si personal”, a mai spus premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: