Ponta provoaca scandal pana si in PSD. Pentru a-i apara pe extremistii din PRU spune ca unii lideri PSD sunt „PIGMEI”

politica

Victor Ponta ii ataca pe „anumiti lideri PSD”, pe care ii numeste „pigmei”, pentru ca au indraznit sa critice relatiile sale cu extremistii din PRU. 

Intr-un interviu acordat pentru stiripesurse.ro, Ponta sustine ca PRU se foloseste de imaginea sa fara sa isi fi dat acordul, afirmand ca nu are ce sa le faca. El s-a plans ca unii lideri ai PSD il „toarna” la Dragnea din cauza relatiei sale cu extremistii din PRU, afirmand ca acesti membri ai PSD sunt „pigmei”.

„Are cativa prin jurul lui, niste oameni, nu va spun numele ca nu stiti cine sunt, cica-s lideri PSD, care cu asta se ocupa: ma toarna acolo, ma rod… Dar Liviu a trecut prin astea de-a lungul vietii. L-au sapat si pe el tot felul de pigmei, si a inteles foarte bine. Mi-a zis: ‘Avem prezentarea programului.’ Am fost impreuna la prezentarea programului, suntem impreuna in campanie.

Eu nu cred ca cineva care ar vota PSD pentru Ponta se duce si voteaza PRU. Va vota PSD, ca Ponta e la PSD. Pe de alta parte, exista un electorat de 10%, 15% poate, care nu se regaseste in PSD, asa cum e, cu Ponta. Zice: ‘Vedeti voi, nu te-ai certat cu Barroso cand ti-a dat lista, nu ai zis de nu stiu cine.’ Acel electorat va fi reprezentat de PRU, de Marian Munteanu, de altcineva. E un alt electorat”, a declarat Ponta.

In urma cu doua zile, Victor Ponta a avut o noua intalnire cu liderul PRU, Bogdan Diaconu, intr-un restaurant de lux din Bucuresti. Cei doi au refuzat sa dea detalii despre ce au discutat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: