Ponta recurge din nou la mistocareala: „Iohannis e profesor, se pricepe la Transporturi, la Codul Fiscal?”

news

Premierul Victor Ponta a recurs, miercuri, la bascalie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat sa-l aprobe pe Mihai Fifor ca ministru al Transportuirlor si dupa ce a criticat Codul Fiscal.

Ponta a ridiculizat de doua ori competentele presedintelui. Prima data l-a luat in balon pe Iohannis dupa ce acesta l-a refuzat pe senatorul PSD Mihai Fifor ca ministru al Trasporturilor. „Persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor”, a spus presedintele.

„M-am obisnuit cu chestia asta de la Traian Basescu. Iohannis e profesor de istorie (Iohannis e profesor de fizica – n.red.), e competent sau ce? Ma indoiesc ca Iohannis este specialist in Transporturi”, a comentat Ponta.

Apoi, in acelasi spirit, premierul l-a atacat pe presedinte pentru ca a criticat Codul Fiscal.

„Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul Fiscal. Acum, presedintele se pricepe si la Codul Fiscal. Codul asta Fiscal nu l-am scris eu sau dvs. a fost scris de Ministerul de Finante si a fost votat in unanimitate dupa dezbateri in Parlament”, a declarat Ponta, miercuri dupa-amiaza, la sosirea la sediul PSD.

Citeste si: Iohannis nu agreeaza Codul Fiscal al lui Ponta: „Prosperitatea se poate pierde”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: