Ponta s-a facut din nou de ras. PSD sustine un politician despre care Ponta spunea ca este „CIUDATA si ipocrita ca Monica Macovei”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunta ca partisul sau o sustine pe Maia Sandu, candidata pro-europeana pentru functia de presedinte al Moldovei. In urma cu o luna, Ponta spunea ca aceasta „ar face mai mult rau decat Armata Rosie!”.

Dragnea a declarat, intr-un interviu pentru Realitatea TV, ca PSD o sustine pe Maia Sandu in confruntarea cu Igor Dodon, candidatul prorus al socialistilor din Moldova. „Este important pentru fiecare cetatean moldovean ca Moldova sa intre pe un curs de dezvoltare, pe un curs de democratie, de transparenta si de respectarea statului de drept. Sustin cu toata taria candidatura doamnei Maia Sandu”, a spus Dragnea.

In urma cu o luna, Ponta lansa acuzatii grave la adresa Maiei Sandu.

„Secta si Propaganda Talibana din Romania tot promoveaza o duduie (o varianta la fel de la ciudata si ipocrita a Monicai Macovei) – evident fara nicio sansa – care insa in functie ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Presedintele Romaniei insa tace, Guvernul tace… Poate asa au primit ‘ordin’!”, scria Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: