Ponta: „Sa fim Guvernul Romaniei, nu Guvernul lui…”. In 2012, premierul vorbea de „Guvernul Ponta”

politica

Premierul Victor Ponta s-a aratat indignat, duminica seara, intr-o emisiunea la Antena 3, ca se vorbeste despre „Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis”. „Sa fim Guvernul Romaniei, nu Guvernul lui…”, a spus Ponta, uitand ca in 2012 el insusi folosea sintagma „Guvernul Ponta”.

„Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei. Noi am incercat in toti acesti ani – si o vom face si in continuare cat timp vom ramane in Palatul Victoria – sa fim Guvernul Romaniei, nu Guvernul lui… Si Basescu a zis ca vrea Guvernul lui si ati vazut ce s-a ales cand a avut Guvernul lui. Deci, e bine sa fie Guvernul Romaniei”, a declarat premierul.

Victor Ponta a uitat insa ca la scurt timp dupa ce a fost numit in fruntea guvernului folosea e insusi sintagma „Guvernul Ponta”.

Ma bucur ca s-a inceput autostrada pe vremea Guvernului Tariceanu si se termina pe vremea Guvernului Ponta„, spunea Victor Ponta in august 2012, citat de Gandul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: