Ponta, satisfacut ca CCR a blocat „hotia promisa de Dragnea ‘protectorilor’ sai din afara tarii”: „Cel mai mare jaf din avutia Romaniei”

politica

Fostul premier Victor Ponta isi manifesta satisfactia ca CCR a declarat drept neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Acest proiect i-a apartinut lui Liviu Dragnea.

„Curtea Constitutionala a oprit ( pentru moment cel putin) cel mai mare jaf din avutia Romania dupa 1989 – aceasta uriasa hotie a fost promisa de Liviu Dragnea ‘protectorilor’ sai din afara tarii ( Rusia , Israel , SUA) / era un pret de peste 10 miliarde de euro din ce a mai ramas Statului si poporului Roman pe care Dragnea era dispus sa il plateasca pentru protectia sa politica si pentru cateva fotografii cu lideri internationali!

Insa CCR nu poate face mai mult – daca vrem ca Dragnea sa nu vinda Romania la bucata trebuie sa facem si noi mai mult ( iar parlamentarii care au votat acest jaf sa nu inchida ochii si sa stie ca sunt complici la acesta crima impotriva Romaniei)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, de PNL si USR si de catre PMP la legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a anuntat ca legea privind infiintarea FSDI a fost declarata neconstitutionala, deoarece acest fond nu trebuia infiintat printr-o lege, ci printr-o hotarare de Guvern.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: