Ponta scoate PNL la examen: „Vreti sa guvernati, foarte bine, dar spuneti-ne cu ce oameni”

politica

Premierul si liderul PSD Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea.

„Nu cred ca va trece motiunea de cenzura. Astazi majoritatea functioneaza, eu cred ca va functiona si la motiunea de cenzura, dar mai mult decat atat, eu nu vad PNL-PDL…, eu nu-i vad absolut deloc pregatiti sa guverneze azi, nici ca program si nici ca oameni nu stim pe cine ar vrea sa puna ministri. Nici ca o majoritate functionala, pentru ca sa spui ca vei guverna inca un an si zece luni pana la alegeri (…). Am inteles, vreti sa veniti, foarte bine, dar spuneti-ne cu ce program, cu ce oameni, cu cine guvernati”, a raspuns Ponta la o intrebare pe aceasta tema.

El a adaugat ca nu se simte in pericol de faptul ca liberalii se pregatesc sa ia puterea.

Nu ma simt in pericol, nu am reusit sa vad foarte mult din ce a lansat domnul Predoiu si PNL. Ideea este urmatoarea, avem un guvern care functioneaza, avem un presedinte in functie, avem alegeri in noiembrie sau decembrie 2016, si cred ca (…) situatia actuala in care e un echilibru politic si in care presedintele, Guvernul, Parlamentul lucreaza impreuna, e o situatie foarte buna si nu vad de ce ar trebui sa o stricam (…)”, a mai afirmat liderul PSD, citat de Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: