Ponta se declara „socat si scarbit” de deciziile adoptate in CEX al PSD dupa condamnarea lui Dragnea: „‘Sefii Partidului’ si propagandistii lor s-au intors in timp”

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, se declara „socat si scarbit” cand a citit ce declaratii au facut liderii PSD in sedinta CEX in care se dezbate condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Va rog sa cititi cu atentie stenograma de mai sus – veti fi la fel de socati si scarbiti ca si mine!

‘Sefii Partidului’ si propagandistii lor s-au intors in timp in Decembrie 1989 / si atunci ( ca si acum) oamenii credeau si isi doreau cu totul altceva – si atunci ( ca si acum) timpul a dat dreptate oamenilor !”, a scris Ponta pe Facebook.

”Liviu Dragnea are sustinerea totala a partidului. Prin aceasta decizie nu s-a lovit in Liviu Dragnea ci in PSD”, a declarat unul dintre participantii la intalnire pentru stiripesurse.ro.

”Vom merge pana la capat si nici nu-si imagineaza ei ce inseamna acest capat!”, a precizat un alt lider important al PSD. Intrebat daca acest capat inseamna inclusiv suspendarea presedintelui, acesta ne-a precizat: ”Pana la capat inseamna pana la capat”.

”Au reusit, in sfarsit, sa ne uneasca cu adevarat”, a spus si Niculae Badalau.

Jurnalistii de la g4media.ro informeaza ca Dragnea le-a cerut liderilor PSD ”sa-l ajute o luna de zile pana salveaza tara de securisti”.

Dragnea s-ar fi plans ca nu poate sa aplice programul economic din cauza guvernatorului Mugur Isarescu, pe care l-a acuzat ”ca joaca ROBOR-ul sa destabilizeze tara”. Dragnea le-ar mai fi spus acestora ca peste o luna ar urma sa-i ia locul in varful partidului Marian Neacsu.

La intalnirea cu Dragnea participa Viorica Dancila, Gabriela Firea, Rovana Plumb, Darius Valcov, Marian Neacsu, Mircea Dusa, Adrian Tutuianu, MIhai Fifor, Orlando Teodorovici, Paul Stanescu si Doina Pana. Mai toti au refuzat sa stea de vorba cu presa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: