Ponta si-a pierdut controlul, in direct, la Romania TV. Acuzatii halucinante: „Romania este acum ca in 1940”

externe

Noi acuzatii halucinante ale lui Victor Ponta. Fostul premier sustine ca Romania se afla in aceeasi situatie ca in 1940, inainte ca nordul Transilvaniei si Basarabia sa fie rupte de tara.

”Romania nu e rupta, e distrusa. E mult mai grav. Suntem ca in 1940. Nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia nu mai colaboreaza cu NATO, Bulgaria si-a ales un presedinte care are opinii total diferite de ale lui Iohannis, Ungaria are relatii bune cu Rusia, Moldova e cea mai mare pierdere. Ca tara suntem total defazati. Avem cei mai slabi conducatori. Iohannis nu a invatat nimic, mai ales in politica externa, Ciolos nu e roman, e bruxellez. Un roman condus de Ciolos va merge la Bruxelles si i se va spune: deficit 3%, fara mariri de pensii, taieri de taxe. Va face ce au facut Boc si Basescu. Daca nu vreti sa ne afla in situatia asta, trebuie sa avem un guvern care sa mearga la Bruxelles si sa le spuna ca vrem mariri de salarii, pensii si diminuari de taxe”, a declarat Ponta la RomaniaTV.

Mai mult, Ponta spune ca se vor „sistemul” va fura voturi in favoarea USR.

„Nu cred ca pentru PNL se vor fura voturi, ci pentru partidul sistemului. Sistemul si-a facut un partid. Ca sa stie toata lumea ma refer la USR. Acum e un nou Front al Salvarii Nationale, al lui Nicusor si al lui Clotilde, e la fel ca in ’89, trebuie sa ne salveze.

Noi nu mai avem lantul care functioneaza cu America. Toti cei care sunt cu Iohannis si cu Ciolos au mizat pe victoria lui Hillary Clinton. Marii sefi de la Bucuresti au relatii doar cu democratii din America. Marii sefi care ii duc pe Iohannis si pe Ciolos prin America si care ne duceau si pe noi”, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: