Ponta si Tudose anunta ca au gasit calea ca si PSD sa voteze doborarea Guvernului Dancila: „Aproape toti vor vota”

politica

Victor Ponta si Mihai Tudose sunt gata ca partidul lor sa preia functia de premier al Romaniei, sustinand ca aceasta este singura cale din care pot fi convinsi si pesedistii sa voteze in Parlament o motiune de cenzura.

„Noi avem o propunere concreta: Sorin Campeanu. E greu sa spui ceva de rau despre el. Asta nu inseamna ca daca nu va fi Sorin Campeanu ne vom ridica de la masa si vom pleca”, a declarat Ponta intr-un interviu pentru ziare.com.

Intrebat daca si parlamentarii PSD l-ar vota pe Campeanu, Ponta a raspuns afirmativ: „Aproape toti. Mai putin, Plesoianu. Pe Sorin Campeanu il vor vota toti pesedistii si toti ALDE. Pot sa-l voteze UDMR, pot sa-l voteze liberalii. Ceilalti n-au nicio solutie”.

Luni seara, la TVR 1, Victor Ponta a aparut insotit de Mihai Tudose, care si-a manifestat disponibilitatea de a prelua functia de premier.

”As zice ‘da’ pentru tara. Da, daca presedintele mi-ar cere sa fiu premier as accepta. Cu siguranta, da”, a spus Mihai Tudose.

”Suntem cel mai bine pregatiti pentru a guverna. Nu ii vad pe Ludovic Orban si Rares Bogdan premieri, Dacian Ciolos a mai fost, cred ca va merge la Bruxelles. Sorin Campeanu si Mihai Tudose au profil de premier”, a adaugat Victor Ponta.

Mai mult despre: ,


Comentarii: