Ponta spune ca PSD ia in fiecare luna 130.000 euro din Bugetul de Stat ca sa plateasca fake news

politica

Victor Ponta sustine ca in fiecare luna in trezoreria PSD se varsa 130.000 de euro din bugetul de stat, banii fiind folositi pentru promovarea de stiri si informatii false in mediul online.

Fostul sef al PSD a facut aceasta grava acuzatie in contextul in care in Q Magazine a aparut un articol in care se spune ca miza Gabrielei Firea in razboiul pe care l-a pornit impotriva lui Liviu Dragnea ar fi gazele din Marea Neagra.

„Ati uitat de episodul Simona Halep a fost huiduita pe Arena Nationala??? Ati uitat cum a mintit Dragne a la Antena 3 (normal😂😂) ca l-a dat afara pe Harabagiu si ca pe paginile de Facebook ale PSD nu se mai difuzeaza fake news? Ati uitat cum au postat pe toate paginile lor ca Ponta este agent chinez pentru ca l-am primit la Bucuresti in 2013 pe Premierul Li Keqiang? (in 2013 Dragnea era vicepremier si ca sa fie primit la intalnirea Premierilor de la Snagov s-a oferit sa aduca el niste porci sa ii prepare acolo , ca la Sediul SRI)!

Daca liderii PSD au uitat vor avea aceeasi soarta – si isi merita soarta si Gabriela Firea care acum poate sa afle de pe paginile de Facebook ale PSD ca vinde gazele din Marea Neagra! Sigur ca poti sa o acuzi pe Gabriela Firea de multe pacate – daca insa chiar crezi ca s-a certat cu Dragnea pentru gazele din Marea Neagra inseamna ca ai acelasi numar de neuroni (adica ZERO) cu cei care au crezut ca a fost huiduita Simona Halep!

Din fericire PSDragnea exista in online doar ca sa spuna niste minciuni atat de gogonate incat nu le crede nimeni si ca sa incaseze milioane de injuraturi. Din pacate in trezoreria PSD intra in fiecare luna cam 130.000 euro din Bugetul de Stat (adica din banii care ar trebui sa mearga la pensii, salarii, spitale, scoli etc.) care trec mai departe la niste firme de partid care promoveaza aceste mizerii pe Facebook! Ca sa stiti unde se duc banii platiti de dvs ca taxe si impozite!„, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul sef al PSD nu a prezentat dovezi pentru aceste acuzatii si nici nu a zis de unde are informatiile sau daca astfel de practici ilegale existau si pe vremea in care el era premier si sef al PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: