Ponta spune despre Dragnea ca este gata sa dea toti pesedistii afara din PSD. „Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt”

politica

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea actioneaza pe principiul „niciun pesedist nu mai mare ce cauta in PSD”. 

„Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru ca a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! Dragnea ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid pe principiul niciun pesedist nu mai are ce cauta in PSD!!!”, scrie Ponta pe Facebook.

„Deja se depaseste orice limita admisibila a ratiunii si bunului simt”, mai scrie fostul premier. „Excluderea Primarului Iasiului din PSD este inca o palma data alegatorilor si imaginii Partidului de catre “Echipa Dragnea”!”.

Ponta, care a devenit in ultimele saptamani adevaratul opozant al lui Dragnea, a mai scris: „Dragnea pierde Iasiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileste pe alegatorii din acea zona, arata ca elimina fara scrupule orice voce care nu se supune orbeste , compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras! Sunt convins ca Mihai Chirica se va dovedi un bun primar in continuare pentru Iasi – si ca in 2020 va fi reales in functie tocmai pentru ca nu s-a conpromis pe post de figurant in filmele proaste de “Teleorman production”!”.

Biroul Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei municipale PSD Iasi a decis, in sedinta de vineri, excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum si viceprimarului Gabriel Harabagiu si a presedintelui executiv al organizatiei municipale Iasi a social-democratilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenti la sedinta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: