Ponta spune NUMELE deputatului PNL care promoveaza interesele Schweighofer

politica

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private.

Lucia Varga a fost secretar de stat in Ministerul Mediului in 2005-2008 si ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura in Guvernul Ponta din decembrie 2012 pana la iesirea PNL de la guvernare.

Intrebat, duminica seara, la Romania TV, daca Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul care, pe baza unei calitati publice anterioare, ar fi promovat in Parlament interesele Schweighofer, Ponta a raspuns: „Exact !”.

El a precizat ca nu intalnirile unui parlamentar cu reprezentantii unei firme sunt anormale, ci faptul ca acel politician promoveaza pe urma cu obstinatie anumite prevederi legale care favorizeaza firma respectiva.

Ponta a apreciat totodata ca presedintele Klaus Iohannis nu vazuse exact care au fost declaratiile sale pe aceasta tema, inainte sa se pronunte, si ca nu are sentimentul ca buna sa colaborare de pana in prezent cu seful statului se apropie de final, apreciind ca va colabora in contnuare foarte bine cu acesta chiar daca „presa basista” este nemultumita ca presedintele si prim-ministrul nu se cearta.

Sambata, Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa „unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL” care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: