Ponta: „Stiu ca v-am dezamagit cand am demisionat. Iohannis va plati”

politica

Aflat la Suceava la o intalnire cu membrii PSD, fostul premier Victor Ponta si-a cerut iertare pentru ca i-a dezamagit in momentul in care si-a dat demisia, aratand ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de moartea tinerilor din Colectiv pentru a schimba Guvernul, lucru pentru ca va plati.

„Stiu foarte bine ca v-am suparat si v-am dezamagit in noiembrie cand mi-am dat demisia. Imi pare rau, in primul rand, ca v-am dezamagit pe dumneavoastra, pe milioanele de oameni care au votat ca noi sa avem guvernul. Daca esti de la PSD, daca aduci prea multi oameni la vot, ca domnul Dragnea, ti se face un dosar. Daca nu faci destule sectii, ca domnul Corlatean, ti se face un dosar penal. Daca castigi alegerile, ti se face un dosar penal, daca pierzi alegerile, ti se face un dosar penal, dar pot sa trec si peste asta“, a spus Victor Ponta, intr-o intalnire cu activul de partid din Suceava.

Fostul premier a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca s-a folosit de tragedia de la Colectiv pentru a schimba Guvernul. „Imi pare rau ca lucrurile s-au intamplat asa, dar vreau sa ma intelegeti ca pot sa trec peste foarte multe lucruri in politica, pot sa trec peste atacuri, peste critici, peste jigniri, peste dosare penale. Asa se face politica in Romania. Singurul lucru peste care n-am putut sa trec a fost faptul ca in noiembrie domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni ca sa obtina o functie, cea de prim-ministru, sau sa obtina guvernul sau. Eu vin si va spun ca nu ai voie sa te folosesti de moartea oamenilor sa obtii o functie si ca, mai devreme sau mai tarziu, lucrul acesta se va plati”, a mai aratat Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: