Ponta subliniaza PERFORMANTELE guvernarii sale: „Basistii sinistri merita tavaliti prin smoala”

politica

Fostul premier Victor Ponta constata ca incasarile la buget au crescut considerabil in urma unor masuri pe care le-a adoptat guvernul sau, in ciuda criticilor „din tara sau de afara”.

Victor Ponta nu a uitat sa se rafuiasca si cu cei care i-au contestat masurile.

„1 MILIARD de RON (peste 200 milioane EURO) incasate in plus la buget in ianuarie 2016 doar din TVA – desi a scazut cota de la 24 la 9%! Incasari din CAS cu 11% mai mari desi am scazut cu 5 puncte procentuale! Incasari din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF si activitatea Directiei Antifrauda!

Din acesti bani s-au acoperit fara nicio dificultate cresterile meritate de salarii de 25% in educatie si sanatate si 10% pentru restul sectorului bugetar!

Si cu siguranta, daca exista vointa politica, reprezinta baza sustenabila pentru legea salarizarii si noi masuri de scadere a CAS!

Sunt foarte mandru ca am avut mintea si curajul sa implementam aceste masuri economice si sociale – ca am rezistat la toate criticile si atacurile din tara sau afara.

Toti impostorii, urechistii si „apostolii austeritatii” (genul Ionut Dumitru si alti basisti sinistri) ar merita tavaliti prin smoala, umpluti cu pene si fugariti prin piata publica ! Sau macar sa le taiem din salariile lor de milioane cum au taiat si ei in 2011! Acum insa au revenit la Putere si probabil vor face din nou ce stiu ei mai bine!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: