Ponta, tot mai nervos ca nu-i poate lua locul lui Zgonea. CIRC, ce ii reproseaza colegului Vali

politica

Fostul premier Victor Ponta, propus de liderii PSD pentru a ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor, l-a atacat pe fostul sau coleg Valeriu Zgonea pentru ca nu vrea sa plece de bunavoie din fruntea deputatilor.

„Nu mi-am inchipuit niciodata ca atunci cand va pleca, fuge cu scaunul. (…) Imi pare rau pentru Vali, care se pune intr-o pozitie mai mult decat jenanta“, a declarat Ponta, joi, in timpul unei vizite electorale in judetul Olt.

Alaturi de Ponta s-a aflat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca Zgonea se umple de ridicol. „Cat de mult vrea sa se umple de ridicol eu nu stiu. Acel om a fost exclus din PSD aproape in unanimitate. Si spun aproape pentru ca eu nu am participat la acel Comitet Executiv, pentru ca initial am avut o alta propunere, retragerea sprijinului politic. Presedintele Camerei este acum fara de partid. Functia de presedinte este o functie 100% politica. In momentul in care partidul l-a exclus asteptam automat demisia“, a aratat Dragnea.

Procedurile pentru schimbarea lui Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor vor fi reluate de PSD saptamana viitoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: