Ponta, tot mai penibil. La distanta de cateva ore, declaratii despre DNA care se bat cap in cap

politica

Declaratii tot mai penibile ale fostului premier Victor Ponta. In numai cateva ore, Ponta si-a publicat doua luari de pozitie care se bat cap in cap.

Miercuri dimineata, Victor Ponta a acuzat pe Facebook ca DNA il protejeaza pe Vasile Blaga. „Credeti ca faptul ca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, desi acuzati de fapte grave de coruptie, sunt mereu chemati doar in calitate de martori (doamna Gorghiu chiar intrand pe usi ascunse de atentia mass-media) este ‘din cauza campaniei electorale'”?, se intreba insinuant Ponta.

Dupa numai o ora, Vasile Blaga a fost chemat la sediul DNA Ploiesti, unde i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal pentri trafic de influenta.

Ramas in ofsaid, Victor Ponta revine cu un nou comentariu, in care de data aceasta acuza DNA ca l-a dat deoparte pe Vasile Blaga pentru ca Iohannis sa il promoveze pe Ciolos in PNL.

„Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a inteles inca, ii explica „Vuvuzeaua” Cotroceniului – se face loc pentru Ciolos (vrea, nu vrea) sa „salveze” PNL!

Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o. Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!

Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru „anchetele penale” bazate doar pe denunturi „smulse cu japca” atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta – acum va mai place baieti?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?! Ghinion!”, a comentat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: