Ponta, umilit de Dancila si PSD. Discutii in CEX: „Pe Ponta il stim toti. E lipsit de caracter”

politica

Premierul Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEX de luni, ca Victor Ponta si-a manifestat intentia de a intra la guvernare cu Pro Romania. CEX a decis sa il refuze.

„Majoritatea colegilor au decis ca nu este oportuna cooptarea PRO Romania. Noi avem o alianta puternica cu ALDE si vrem sa continuam pana in 2020. Declaratiile dlui Ponta au nemultumit colegii”, a declarat Dancila dupa sedinta CEX.

Intrebata daca Ponta si-a manifestat intentia de a intra la guvernare, Dancila a confirmat: „Am avut o discutie cu Victor Ponta despre o eventuala sustinere a guvernarii. Victor Ponta a lansat aceasta ipoteza, de a veni la guvernare, dar nu s-a finalizat cu un protocol de venire la guvernare”.

Conform unor stenograme din sedinta CEX, date publicitatii de Realitatea TV, cei care s-au opus cel mai tare acceptarii lui Ponta au fost Lia Olguta Vasilescu si Paul Stanescu.

Viorica Dancila: Am vrut reorganizare. Asta presupunea intrarea Pro Romania la guvernare. Am avut o discutie cu Victor Ponta. Discutia nu a fost cum am vrut, PSD pierdea prea mult. ALDE si Pro Romania voiau noua ministere, iar PSD ar fi ramas doar cu 10. Vreau opinia CEX despre o colaborare cu Pro Romania. Dar ne putem trezi ca daca intra acum la guvernare in toamna vor sa plece. Ce ne facem?

Olguta Vasilescu: Dam prea multa atentie Pro Romania. Ne fura parlamentari.Si au facut 5%.

Paul Stanescu: Pe Ponta il stim toti. E lipsit de caracter.

Conform Realitatea TV, Viorica Dancila a mai spus: „Ponta a pierdut alegerile fiind arogant. Cand Ponta era presedinte, nu se lua de baroni. Nu a invatat nimic”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: