Ponta va mai candida la Presedintie doar daca va fi un SINGUR tur

politica

Fostul premier Victor Ponta a revenit in arena politica si pare ca are sanse sa se inscrie in lupta de la nivel inalt. Ponta sustine, insa, ca n-ar mai candida niciodata la prezidentiale. ”Ori sunt nebun, ori a inceput sa-mi placa”.

”N-as mai candida la presedintie… Ce mi-a trebuit (…) In mod normal oricine candideaza de la PSD castiga primul tur si pierde in turul doi. Adica ori sunt nebun, ori a inceput sa-mi placa. Daca-i dintr-un tur da, daca sunt doua tururi nu”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

De asemenea, intrebat daca este adevarat ca Elena Udrea a venit la el sa negocieze numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Ponta a confirmat partial si a spus ca episodul este doar o parte din poveste, adaugand ca va oferi detalii la momentul potrivit. „(Este adevarat ca Elena Udrea a venit la dvs, ca mesager al lui Traian Basescu ?-nr.) Un pic asa, nu mult. E o bucatica dintr-o poveste amara pe care, la un moment dat, o sa o povestim ca e frumos”, a declarat Ponta.

Intrebat daca isi va scrie memoriile, fostul premier trimis in judecata in Dosarul Turceni-Rovinari a spus, razand: „Sper ca in libertate”.

Victor Ponta a reafirmat ca regreta proiectul USL si pe Crin Antonescu, comentand ca amandoi sunt responsabili pentru destramarea Uniunii, pentru ca s-au lasat influentati de „curteni”. „Ca la divort, am divortat, dar am ramas indragostiti, eu plang dupa el, el plange dupa mine… eu cred ca plang mai mult”, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: