Ponta vrea sa o inlocuiasca pe Dancila cu Grindeanu: „Mergem la Iohannis si ii spunem ca avem majoritate PSD-ProRomania-ALDE”

politica

Victor Ponta  a anuntat, marti, ca dupa caderea Guvernului Dancila se va forma o noua majoritate din PSD, ALDE si Pro Romania care va merge la Iohannis cu o propunere de premier „independent”. Acest „independent” nu ar fi nimeni altul decat Sorin Grindeanu.

”Eu cred ca dupa ce pica Guvernul Dancila, o sa merg la fostii mei colegii mei colegi de la PSD, alaturi de cei de la ALDE si am sa le spun in felul urmator: haideti sa semnam toti parlamentarii celor trei partide un angajament si sa mergem la Cotroceni, cred ca in total suntem vreo 260. La Cotroceni mergem si-i spunem domnului presedinte: noi suntem parlamentarii alesi in anul 2016, suntem 260 de parlamentari si vrem sa ducem guvernarea pana la sfarsit. Uitati de Dancila! Gata, Dancila nu mai este!

Prim-ministru trebuie sa fie o persoana care sa nu fie implicat politic. Nu trebuie sa fie un premier de la PSD, de la Pro Romania ca e partid prea mic sau de la ALDE”, a declarat Ponta intr-un interviu pentru DC News.

„Independentul” anunta de Ponta a r fi Sorin Grindeanu, anunta surse politice citate de EVZ: „s-a stabilit si premierul cu care PSD – Pro Romania – ALDE va merge Cotroceni, Sorin Grindeanu”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: