Victor Ponta, ZERO caracter. Dupa ce l-a laudat pe Ion Iliescu cand avea nevoie de el, acum il face troaca de porci

politica

Victor Ponta lanseaza un atac neasteptat impotriva lui Ion Iliescu, fondatorul partidului din care el insusi face parte, pe care il compara, in termeni negativi, ci Klaus Iohannis.

Ponta tine sa aduca aminte cum Iliescu a profitat de mortii de la Revolutie si cum s-a folosit de mineri pentru a zdrobi miscarile de opozitie din anii ’90.

„Ceea ce ne indigna acum 25 ani consideram acum ca reprezinta „solutia morala” pentru Romania! Mare blestem si „ghinion” pe biata noastra tara.

1. In 1990 Dl. Iliescu, Petre Roman si FSN spuneau ca ii reprezinta pe „mortii de la Revolutie”. Azi Dl. Iohannis, Ciolos, Nicusor, Clotilde, PNL si USR („aceeasi mizerie”) ii reprezinta pe „mortii de la Colectiv” – evident ca nu inteleg si nu accept politica bazata pe tragedia unor oameni nevinovati care si-au pierdut viata fara sa aiba nicio treaba cu personaje politice care doar se folosesc cinic de tragedia lor;

2. In 1990 liderii FSN au spus ca este doar o solutie de tranzitie si ca la alegeri oamenii pot vota partide. S-au razgandit si FSN a devenit Partid; in 2015 Dl. Ciolos si „Tehnocratii” au spus ca reprezinta doar o solutie de moment – evident ca s-au razgandit si vor sa ramana la guvernare si dupa alegeri;

3. In 1990 cei care nu s-au impacat cu realitatea prezentata la punctele 1 si 2 au avut de-a face cu „Minerii”. Acum avem ceva jandarmi care primesc deja ordin sa bata niste manifestanti, iar pentru cei care nu sunt fizic in strada au dosarele penale deja facute si ii asteapta dupa 11 Decembrie lungi si dese drumuri judiciare;

4. In 1990 „opozantii” erau tocati mediatic de TVR si „Adevarul” (fost „Scanteia”), in 2016 e la fel (plus inca niste televiziuni si ziare care isi spun „private”, dar care toate traiesc neplatind taxe si impozite la Bugetul public)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

In trecut, Victor Ponta l-a laudat deseori pe Ion Iliescu. Ponta a tinut sa-i multumeasca in mod special in momentul in care a fost ales presedinte al PSD. In 2015, Ponta ii multumea lui Iliescu pentru „tot ce a facut”.

„Si, desi cu o zi mai devreme, dar vreau in numele dumneavostra – o sa-i spun si personal maine – sa-i spun ‘La multi ani!’ domnului Ion Iliescu, sa-i multumim pentru tot ce a facut si sa ne dorim sa ajungem si noi la varsta domniei sale”, spunea Ponta cu o zi inainte ca Ion ILiescu sa implineasca 85 de ani.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: