El face tot ce poate, dar nu are drept de vot la 17 ani. Tu ce faci? „Va rog din toata inima sa mergeti la vot, nu lasati viitorul tinerilor pe mana incompetentilor!”

politica

Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Targu-Mures care a impresionat o tara intreaga prin darzenia de care a dat dovada in fata amenintarilor Jandarmeriei, lanseaza un apel catre zecile de mii de romani care il urmaresc pe Facebook sa mearga la vot.

„Urmeaza o zi deosebit de importanta pentru noi, pentru toti! Cred ca vrei sa se schimbe lucrurile in Romania, dar oare cum e posibil asta daca nu iti aloci 10 minute sa te duci la urne?!

Asadar, te sfatuiesc din toata inima sa mergi la vot duminica!

Gandeste-te la romanii din diaspora care strabat chiar si sute de kilometri pentru a vota, deoarece ei stiu ca votul este unica speranta pentru un trai mai bun care sa le ofere posibilitatea sa se intoarca aici, in Romania! Prin urmare, te rog din toata inima sa mergi la vot si sa nu lasi viitorul tinerilor pe mana incompetentilor!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

Intr-un alt mesaj, postat marti, elevul ii roaga pe pensionari sa se gandeasca la „viitorul tinerilor”, acestia fiind cei care le vor plati pensiile.

„Am un mesaj pentru toti cei care injosesc tinerii din ziua de azi! Aud foarte des vorbe care au menirea sa denigreze actuala generatie de tineri!

Totusi, am cateva nelamuriri:

Oare tinerii pe care ii injositi nu au fost modelati tot de voi? Cum credeti ca e posibil sa ‘va plateasca’ ei pensiile in viitor, cand voi i-ati votat pe oamenii care ne-au distrus viitorul si perspectivele de dezvoltare?

Cum puteti emite pretentii de la oamenii al caror viitor tot voi l-ati distrus?! Cum e posibil asa ceva?!

Cat despre cei care isi pun sperante in noi, va spunem ca vom incerca sa reparam ceea ce altii au distrus, desi stim ca ne va fi foarte greu. Va rog sa tineti minte ca este mult mai usor sa distrugi ceva, decat sa repari”, a mai scris elevul Popoviciu.

Alin Popoviciu s-a remarcat in timpul vizitei Vioricai Dancila la Targu-Mures. El a reusit sa-i tina piept sefului Jandarmeriei Mures, care l-a amenintat ca va fi amendat pentru ca ar fi organizat mitingul de protest impotriva premierului.

Mai mult despre:

Comentarii: