Populism PSD: Tudose face pe nervosul cand e filmat de TV-uri si mustruluieste un ministru PSD

news

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa eficientizeze activitatea in ceea ce priveste exproprierile imobilelor private situate pe traseul unor autostrazi in constructie si sa accelereze ritmul de lucru.

„Domnule ministru Cuc, in fiecare… sau la doua saptamani, mai expropriem cate doua cotete pe Bucuresti-Ploiesti? Mai aveti sau le putem strange pe toate o data, ca sa terminam?”, i-a spus premierul ministrului Transporturilor, citat de Agerpres.

In replica, Razvan Cuc a aratat ca sunt problemele care vin din trecut si acum sunt actualizate.

„Cele doua imobile care sunt astazi pe ordinea de zi, de expropriati, se regasesc in hotararea de guvern 381/2009, hotarare care prevedea declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata ramase de expropriat…”, a incercat sa explice Cuc.

Premierul l-a intrerupt, spunand: „Am inteles titlul (proiectului de HG — n.r.), dar acum doua saptamani am mai expropriat doua, tot pe tronsonul ala”.

Ministrul Transporturilor a intervenit, afirmand ca „sunt ultimele imobile care vor fi expropriate pe acest tronson”.

Tudose a insistat: „Acum doua saptamani alea doua erau ultimele”.

Cuc l-a contrazis in continuare pe premier, afirmand ca respectivele imobile „erau pe alt obiectiv de investitii”.

Schimbul de replici a continuat, premierul cerandu-i ministrului Transporturilor sa accelereze exproprierile si ritmul de lucru la autostrazi.

„Nu vreti sa facem noi autostrada inainte sa mai construiasca ei, ca poate ne iese mai bine”, a conchis Mihai Tudose.

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de joi un proiect de hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata ramase de expropriat, situate pe amplasamentul lucrarii de utilitate publica ”Constructia autostrazii Bucuresti — Brasov, tronsonul Bucuresti — Ploiesti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: