Porcul. Cel mai reusit exemplar din ferma lui Dragnea

opinii

Niciodata nu s-a ajuns atat de jos in Parlamentul Romaniei cum s-a intamplat astazi. Senatorul PSD Serban Nicolae a avut un comportment public fata de un deputat, fata de o femeie, care nu are nicio scuza posibila. Poate doar una cu parafa de medic.

„Eu am o poza in care dvs. faceti sex anal, acuma ce sa facem?”, i-a spus Nicolae deputatei Cosette Chichirau care il filma ranjind arogant in bancile deputatilor. Anterior, Nicolae i-a spus acestei femei ca este „nesimtita”, „proasta” si a trimis-o sa „se spele pe dinti”.

Fata hada a acestui partid explodeaza din nou cu violenta. Am vazut din partea PSD numeroase manifestari de aroganta, agresivitate, prostie, analfabetism, avem acum iata si o badaranie de cea mai joasa speta. Serban Nicolae a mai avut iesiri de mitocan, de care de altfel era foarte mandru, acum insa nu si-a mai putut controla instinctele bolnave si a revarsat un val de mizerii care dezvaluie un subconstient ce are nevoie de tratament specializat.

„Indrazneste sa crezi”, spunea PSD in campania electorala, vorbind despre dezvoltarea Romaniei. Putini ar fi indraznit sa creada atunci ca Romania va ajunge atat de repede aproape de scufundarea intr-o mlastina puturoasa cum nu i s-a mai intamplat in istorie nici macar la instalarea comunismului. Ipochimeni gusati, cu cefe late, analfabeti si duhnind a prostie si lacomie primitiva, reprezinta acum puterea politica, falanga care decide prin forta pe ce drum sa o apuce Romania. Cu siguranta ca replicile lui Nicolae au starnit hohote groase de ras printre colegii sai de partid: „Bine i-a facut, otrepei”. Nici macar de ochii lumii nu va fi sanctionat in vreun fel, ce cauta panarama sa il filmeze, sa il provoace cand se concentra la binele poporului?

Dintre exemplarele crescute in fermele lui Liviu Dragnea, Serban Nicolae este printre cele mai reusite. Cu o gusa atarnandu-i aroganta, el nu are de ce sa-si faca griji ca ar putea pati ceva pentru grohaielile de azi. Doar a fost furajat tocmai pentru acest tip de actiune, acest tip de comportament este singurul acceptabil si unicul prin care se poate impune in fata celorlalte suine din cotet.

Unde poate sa ne duca toata aceasta turma instalata in fruntea tarii? Unde soriciul lor se simte cel mai bine, intr-o mocirla calduta in care rostul nostru nu va fi decat acela de a le asigura laturile. Si va trebui sa avem mate grija cum le livram, fara sa-i deranjam, altfel ni le vor turna inapoi in cap.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: