Posibil viitor premier, Carmen Dan a iesit la Ministerul de Interne pentru a-l ataca pe Grindeanu. Premierul este acuzat de minciuna: „Nu PSD a generat criza”

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul Ministerului de Interne, ca premierul ar fi dezinformat cand a anuntat ca „ministrii nu sunt prezenti la minister”.

„Aseara s-a indus in spatiul public ideea ca ministrii nu sunt prezenti la minister. Mai mult decat atat s-a spus ca s-a incercat sa se ia legatura cu o serie de ministri care au fost trimisi la minsiter. Pe mine nu m-a sunat nimeni. In continuare noi venim si ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentam. MAI isi face datoria chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata, chiar daca PSD nu a generat-o”, a sustinut Carmen Dan.

„Nu domnul Grindeanu a castigat alegerile. Nu domnul Grindeanu reprezinta PSD. Nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie si un pix si i-a spus noteaza cine va fi ministru. Domnul Grindeanu in acest moiment este singur, este legat cu lantul de scaunul de premier. Cum interpretati acest comportament?”, a adaugat Dan.

Mai multe surse politice au indicat ca ministrul de Interne este unul dintre preferatii lui Liviu Dragnea pentru a ocupa postul de premier in locul lui Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca lipsesc cateva demisii ale ministrilor din Cabinetul sau, desi au fost anuntate, precizand ca luni va lua o decizie in legatura cu acestea.

„Lipsesc cateva (demisii — n.r.), desi au fost anuntate. Am dat acest termen pana luni ca si dl Liviu Dragnea sa isi asume prin demisie, alaturi de mine, asa-zisul esec al acestui guvern, iar luni va voi anunta si voi lua o hotarare”, a spus Grindeanu, la Palatul Victoria, intrebat cate demisii ale ministrilor a primit si cand le va trimite catre Administratia Prezidentiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: