„Posibile tulburari paranoice, crede ca asa poate musamaliza brutalitatile”. Opozitia ii pune diagnosticul lui Dragnea

politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, spune ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, incearca „sa musamalizeze” interventia „brutala” a fortelor de ordine de la mitingul din 10 august „prin diversiuni neverosimile” si il someaza sa convoace sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor.

„Prin lansarea publica a unor diversiuni neverosimile care frizeaza absurdul si posibile tulburari paranoice, liderul PSD, Liviu Dragnea, incearca sa musamalizeze interventia brutala nejustificata a fortelor de ordine asupra manifestantilor pasnici si sa stearga urmele autorilor acestei actiuni violente.

Suntem la 11 zile de la ultima mineriada orchestrata de supusii lui Liviu Dragnea din PSD si din Guvernul Romaniei impotriva opozantilor care protestau in Piata Victoriei si nimeni nu raspunde pentru abuzurile jandarmilor sau pentru escaladarea actiunilor huliganice din 10 august. In schimb, asistam la o demonstratie de sfidare si tupeu din partea celor care refuza sa raspunda in fata comisiilor de control parlamentar pentru actiunile fortelor de ordine aflate in subordinea ministrului de Interne, Carmen Dan.

(…) Tulburarile publice organizate la care face referire Liviu Dragnea cand vorbeste despre o tentativa de lovitura de stat esuata sunt mai degraba tulburari personale care necesita un control medical de specialitate”, a afirmat Danca, intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea a sustinut, marti, la Antena 3, ca anul trecut ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de „un om foarte celebru in lume”, referire la George Soros, invocat adesea de comunicatorii PSD. In prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a mai acuzat o „tentativa de lovitura de stat” si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: