Postacii PSD l-au injurat ca la balamuc, insa REACTIA acestui fost membru al echipei Ciolos este foarte amuzanta

politica

Fostul secretar de stat Valeriu Nicolae dezvaluie ca s-a confruntat cu o avalansa de injuraturi dupa ce a dezvaluit comportamentul arogant al vicepremierului Vasile Dincu. Insa Nicolae a ales sa reactioneze cu umor.

In urma cu cateva zile, Nicolae a relatat cat de urat si arogant se comporta Vasile Dincu cu membrii echipei Ciolos. „Tonul e minunat, musteste de o superioritate delicat asezonata cu un butoi de ego si flambata in aroganta cat cuprinde. Asa cam cum vorbesti cu un coleg care incearca sa faca ceva util in guvernul mult iubit in special de partidul dansului- PSD-ul.

(…) Excelenta Sa va parea a fi foarte preocupat de apararea domnului Toba si indirect a domnului Oprea in discutiile in guvern la care particip si va incerca sa ii inchida gura domnului Vlad Alexandrescu care nu se sfia deloc sa zica de plagiate si plagiatori de fiecare data cand avea ocazia. In toate imprejurarile posibile, domnul Vice-Prim-ministru nu va ezita, in mod colegial sa isi declare parerea despre stupizenia mea celor care ma cunosc”, scria Nicolae pe blog.

Citeste si: Dezvaluiri incendiare din CULISELE guvernului. Cum il saboteaza Dincu pe Dacian Ciolos: „Blocheaza orice fel de schimbare”

Apoi, fostul secretar de stat spune ca s-a confruntat cu o avalansa de injuraturi din partea simpatizantilor lui Ponta si Dincu. Dar reactioneaza cu umor.

„Sint superzen, relaxat la maximum. Asa cum e firesc dupa citeva zeci de partide intense de sex. Sofisticat. Si virtual. Dar tot se pune. Mi-au inlesnit aceasta experienta sufleteasca remarcabila niste persoane de treaba, unele dintre ele deosebit de imaginative, cu suflet mare, care mi-au dorit tot binele din lume prin scrisorile pline de entuziasm pe care le-am primit”, a scris Nicolae in Dilema Veche.

Postacii PSD au facut si referiri la originile rome ale lui Nicolae.

„Toate persoanele amintite sint dintre sustinatorii domnilor Ponta si Dincu, si mi-au multumit in acest mod inovator pentru articolele mele recente despre sobolanul politic si experienta in Guvern. Perversiunile la care vor sa supuna pasaretul asociat etniei mele le-am ignorat ca un domn ce sint”, a mai scris fostul secretar de stat.

Recent el a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei (CoE) pentru chestiuni legate de romi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: