Postul PSD-ului lanseaza o INTOXICARE de proportii cu doar doua zile inainte de alegeri. Anonymous, Ciolos si Soros, in aceeasi oala

politica

Cu doua zile inainte de alegeri, Romania TV difuzeaza pe post presupuse declaratii ale unui hacker Anonymous, care ar vorbi despre implicarea lui Soros in tragedia de la Colectiv, informeaza Pagina de Media

Pe post a fost prezentat de mai multe ori o inregistare, in care apare o imagine cu o persoana ce poarta o masca cunoscuta ca fiind folosita de hackerii Anonymous. Mesajul este citit in limba engleza de o voce robotica, ce spune, printre altele: „Stim ce pret plateste guvernul vostru pentru ca adevarul sa nu fie niciodata aflat. (…) Vom trimite dovada faptului ca cei din Colectiv au fost ucisi. Noi stim detalii privind intregul plan”

„Noi stim detalii cu privire la tranzactiile bancare facute inainte de evenimente. Noi stim de unde au venit banii si pentru ce au fost folositi. Am urmarit traseul acestora din organizatii controlate de George Soros, care au finantat de asemenea investitura lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru”.

Scenariul este comentat de Monica Tatoiu, Mirel Curea, Mircea Dogaru si Florin Chilian. Pana acum nu a fost solicitat niciun punct de vedere oficial.
rtv

Romania TV este controlat de deputatul Sebastian Ghita, lider PRU. Victor Ponta a anuntat vineri ca PSD intentioneaza sa se alieze cu PRU dupa alegeri pentru a forma guvernul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: