Potentialul premier al PSD confirma zvonurile: „Nu exclud sa fac parte dintr-o viitoare formula guvernamentala”

politica

Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat, miercuri, ca nu exclude sa faca parte dintr-o viitoare formula guvernamentala, in conditiile in care spune ca n-a crezut nici ca va fi vicepremier in acest Guvern, caz in care „a fost aproape un accident”, potrivit Agerpres.

Intrebat daca exclude sa faca parte dintr-o viitoare formula guvernamentala, Vasile Dincu a declarat ca nu a participat in mod intentionat la competitia electorala.

„Primul meu gand este acela de a ma intoarce la instrumentele mele, la universitate, la proiectele mele. Aceasta este prima mea intentie. Sigur ca n-am crezut nici ca voi fi inca o data ministru sau vicepremier in acest Guvern, a fost aproape un accident”, a spus vicepremierul.

„Asa incat nu exclud nici in viitor surprize, dar nu ma astept la asta si, (…) cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la urmatoarea guvernare, insa depinde sigur de foarte multe – de la vot, de la modul cum se va face majoritatea, (…) de cine vor fi ceilalti oameni care vor face parte din aceste echipe, la stilul de negocieri care se vor face pentru asta. Sunt foarte multe lucruri de care depinde acest lucru, insa proiectul meu personal nu este inspre acest lucru”, a spus Dincu, la Adevarul Live.

Numele lui Dincu a fost des vehiculat pentru pozitia de premier al PSD. Dincu a declarat de mai multe ori pana acum ca, dupa alegeri, vrea sa se intoarca la catedra.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: