Povesti de groaza ale unui ROMAN din Germania: „Parca am fi in RAZBOI. Refugiatii au atacat doua colege ale baiatului meu”

externe

Un medic roman in Germania povesteste care este amosfera in aceasta tara dupa sosirea masiva a refugiatilor. El descrie mai multe atacuri ale imigrantilor la adresa germanilor si acuza presiunile pe care le fac politicienii pentru ca oamenii sa nu reactioneze.

„Este dovada clara a sfarsitului societatii democratice vest – europene”, scrie acest roman intr-o scrisoare publicata pe blogul lui Bogdan Calehari.

Mi-a scris, de curand, un prieten care locuieste in Germania. Mi-a schitat in graba, dar graitor, cateva imagini, de altfel cotidiene, ale unei societati civilizate aflate sub invazia “barbarilor”. Nu am sa-i dau numele! M-a rugat sa o fac, pentru ca a te teme de consecinte intr-o tara condusa de un Honecker in burqa, atunci cand spui ca “imparatul e gol”, este acum ceva normal. Il inteleg si, respectandu-i vointa, ii dau cuvantul:

Baiatul meu mi-a descris deja cum doua colege si prietenii lor au fost atacati aseara de un grup de barbari. Erau 4 sau 5. Baietii nu s-au aparat. S-au conformat astfel Codului penal german, care considera agresiune corporala grava chiar si o imbrancire usoara. Orice judecator german te va intreba: „de ce nu ai luat-o la fuga ?”. Cine nu fuge si lupta, este pedepsit! A fost cazul unui parinte, fost boxer, care si-a salvat fiica de 16 ani din atacul a trei barbari pe care i-a facut K.O in cateva secunde. Pentru a se crea un precedent, a fost judecat si condamnat in regim de urgenta: 7500 euro amenda (2500 pentru fiecare barbar) si plata cheltuielilor de spitalizare a celor trei!

In cazul povestit de baiatul meu, politia sosita repede la fata locului a recunoscut ca nu-i poate identifica pe barbarii atacatori, pentru ca „toti arata identic, au aceeasi varsta si nici unul nu are documente de identitate”. Frumos cadou, Frau Merkel!

Dupa cum cred ca ai aflat, Frau Merkel controleaza Facebook si a hotarat luarea de masuri impotriva celor care fac declaratii negative asupra hoardei. Nu se stie inca ce nivel trebuie sa aiba aceste afirmatii, dar avertismentul este clar: vor avea loc repercursiuni atat asupra autorului lor cat si a copiilor lui. RDG-ul, Goebbels si fosta agitatoare de partid Merkel, ne saluta…

Duminica, incaierarea intre 3 – 4 sute de azilanti. Albanezi contra pakistanezi si afgani. 8 politisti raniti, 24 de masini ale politiei incendiate, pagube de un sfert de milion de euro. Luni, acelasi spectacol in Giessen. In Bremen, o hoarda de 30 – 40 de “refugiati” au devastat un magazin de instrumente muzicale, au scos doua piane in strada si le-au dat foc. Raspunsul lor la politie : “Allah spune ca muzica vine de la diavol, este instrumentul infidelilor, deci tot ce are legatura cu muzica trebuie distrus.” Multi politisti isi dau demisia din politie. Mi-a spus nevasta-mea ca a venit o scrisoare din partea Camerei Medicilor. Ma anunta sa stau la dispozitia autoritatilor ca medic in rezerva. Parca am fi in razboi!

Si hoarda continua sa vina. 10.000 pe zi! In septembrie au venit 178.000. La TV vezi doar niste paiate care se straduiesc sa se exprime cat mai corect politic. De pilda, unul a spus :”….spaima irationala a cetatenilor…” Cineva i-a raspuns cu curaj: “spaima nu e deloc irationala, ba este chiar foarte rationala „. A fost facut praf si pulbere de catre toti ceilalti, desi cu totii stiau ca tipul are dreptate! Este dovada clara a sfarsitului societatii democratice vest – europene.

Nu cred ca pozitia lui Merkel este subrezita. Chiar daca ar cadea, urmasul ei preferabil ar fi Seehofer, prim ministrul Bavariei. Dar nici el nu va putea sari peste umbra lui. Nu avem partid de dreapta in Germania. Nazistii NPD 0,2% sunt niste idioti, iar AfD moderat de dreapta si timorat, s-a scindat. Noua sefa de partid, Frauke Petry este o femeie formidabila. Aia ar reusi sa faca ordine in Germania. Dar nu cred ca va trece de 5%. Germanii sunt de stanga masiv si extrem de naivi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: