„Poza de familie”. Ministrul Justitiei s-a fotografiat mandru alaturi de infractorul Severin Adrian, care a facut inchisoare pentru spaga

politica

Fostul puscarias Adrian Severin a postat recent o fotografie, denumita „poza de familie”, in care apare alaturi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. 

Fotografia a fost postat de Severin pe Facebook. „Conferinta internationala ‘Dreptul romanesc, traditie si vocatie europeana’ / ‘poza de familie’ la finele sesiunii inaugurale”, a comentat fostul puscarias, eliberat conditionat in urma cu cateva luni.

Pe langa Tudorel Toader, la acea conferinta a participat dsi secretarul de stat in Ministerul Justitiei, Marieta Safta.

Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta. Adrian Severin a fost trimis in judecata de DNA sub acuzatia ca, in perioada decembrie 2010 – martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalisti de la publicatia britanica „The Sunday Times”, care efectuau o investigatie sub acoperire, de a-i plati 100.000 euro anual in schimbul depunerii de amendamente in comisiile de specialitate ale Parlamentului European, pe de o parte, si votarii impotriva altor amendamente ce nu corespundeau intereselor societatii comerciale pe care acestia pretindeau ca o sustin, pe de alta parte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: