Pozitia halucinanta a lui Ciolacu fata de badaraniile lui Badalau: „Partidul este in reconstructie, astfel de afirmatii nu pot fi tolerate!”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are o prima reactie fata de modul in care Niculae Badalau s-a exprimat la adresa romancelor care muncesc in strainatate. Ciolacu este mult mai preocupat de imaginea partidului si afirma, haluncinant, ca „astfel de afirmatii nu pot fi tolerate” intrucat „partidul a intrat intr-o perioada de reconstructie”.

„Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora. Imi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau. De altfel, am discutat cu domnul Badalau si m-a asigurat ca a constientizat exprimarea nefericita si ca o regreta.

PSD ii respecta pe toti romanii indiferent de locul in care traiesc. Atrag atentia tuturor membrilor ca partidul a intrat intr-o perioada de reconstructie, iar astfel de afirmatii nu pot fi tolerate!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

In 2018, Badalau o aparut intr-o inregistrare video la o petrecere din Giurgiu in care romanii din Diaspora erau batjocoriti de catre manelisti. „Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, au spus manelistii inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: