Pozitia oficiala a PSD fata de anuntul lui Tudorel Toader. Partidul infractorilor invoca dispozitiile legale

politica

Raportul pe care ministrul Justitiei l-a prezentat joi in fata presei este unul extrem de profesionist, ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile pe calea constitutionala si legala, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

„Raportul pe care domnul ministru Tudorel Toader l-a prezentat astazi in fata presei a fost unul extrem de profesionist, bazat pe lege, cu argumente foarte clare, solide si de netagaduit. Concluzia pe care a tras-o era fireasca, ca urmare a acestui raport. Era fireasca de altfel si ca urmare a evolutiei pe care cu totii am vazut-o in aceasta perioada de timp. (…) Sustinem in mod evident decizia domnului ministru, ramane mai departe pe calea constitutionala si legala sa vedem cum se vor desfasura lucrurile”, a subliniat Adrian Dobre.

Potrivit acestuia, ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reitereze concluziile Curtii Constitutionale si sa le puna in paginile acestui raport.

„Afirmatiile domnului ministru nu sunt luate din eter sau din alta parte, sunt concluziile CCR pe care dansul le-a citat. Adica faptul ca domnia sa le-a prezentat ca fiind abateri succesive de la linia constitutionala a Romaniei nu face altceva decat sa arate realitatea cu care ne luptam sau ne confruntam de un an de zile”, a aratat purtatorul de cuvant al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: