„Pozitie lamentabila, arata lipsa de anvergura”. Reactie dura a celui invinuit de Grindeanu ca a declansat scandalul pensiilor

politica

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii da o replica dura premierului Grindeanu, dupa ce acesta l-a acuzat ca s-ar afla la originea zvonului ca ar urma sa fie nationalizate pensiile private.

„In loc sa dea vina pe opozitie pentru problemele pe care le are (de comunicare si de credibilitate), domnul prim-ministru Sorin Grindeanu ar trebui sa raspunda raspicat la urmatoarele intrebari: daca are capacitatea sa plateasca si salarii majorate, si pensii, si sa se incadreze in tinta de deficit bugetar asumata legal, prin Compactul Fiscal European; daca are capacitatea sa porneasca proiectele de investitii (marile autostrazi); daca are capacitatea sa tina Romania in echilibru macrobugetar. Astea sunt intrebarile la care trebuie sa raspunda domnul Grindeanu, si nu sa se arate deranjat de intrebarile pe care i le pune opozitia. Dupa parerea mea, pozitia dansului este lamentabila si arata o lipsa de anvergura pentru functia de prim-ministru”, a afirmat Predoiu pentru PSnews.ro.

Cu privire la acuzatia punctuala pe care i-o aduce Sorin Grindeanu, Catalin Predoiu a calificat-o drept „total neindreptatita”, pentru ca „nu poate fi acuzata opozitia pentru opinii politice”.

Premierul Sorin Grindeanu l-a acuzat, joi, pe Catalin Predoiu ca s-ar afla la originea scandalului nationalizarii Pilonului II de pensii cu toate ca sursa initiala a informatiilor a fost cu totul alta, din afara mediului politic.

„Va rog sa va ganditi la originea acestui scandal pornit din dorinta unui competitor politic intern. Dl Predoiu a adus acest subiect in atentie. Ma uit cu dezamagire la acest mod de a face politica, care a fost sanctionat de romani anul trecut”, a declarat Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: