Pozitie oficiala a PSD: „Protestele sunt manifestari neonaziste. Au indemnat la crima. Au indemnat sa mearga la politicieni acasa, sa ii rezolve”

news

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a lansat un atac extrem de violent la adresa celor care protesteaza fata de masacrarea legilor justitiei. Luni, au loc  noi proteste, de data aceasta in fata Parlamentului, dupa ce deputatii PSD si ALDE au eliminat independenta procurorilor din legea 303.

„De la inceputul anului si pana acum, avem protestatari profesionisti. Aceleasi proteste prostesti de la inceputul anului si pana acum. Asta e manifestare neonazista. Au indemnat la crima. Au indemnat sa mearga la politicieni, la ei acasa, sa ii rezolve. Se protesteaza de la inceputul anului si pana acum cu aceeasi oameni”, a declarat Adrian Dobre in direct la Romania TV.

Sute de protestatari se afla la aceasta ora in strada, atat in Bucuresti, cat si in tara, cu precadere la Sibiu si la Cluj. In cele doua orase, tinerii s-au mutat cu scaune si mese in fata sediilor PSD, spunand ca au de gand sa ramana acolo 24 de ore din 24.

sibiu 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: