Prabusirea lui Firea. Prezenta uriasa la vot in Bucuresti, numar mult mai mare de votanti fata de 2016

politica

Prezenta la vot in Bucuresti este semnificativ mai mare fata de cea de la alegerile locale din 2016. La ora 10.00, votasera 6,20% dintre bucuresteni, in conditiile in care in 2016 au fost, la aceeasi ora, 4,49%.

In 2016, pana la ora 10.00, votasera 80.000 de bucuresteni. Astazi, la ora 10.00, in conditii de pandemie, pana la ora 10.00 au votat 112.000 de bucuresteni.

Disperarea a cuprins-o pe Gabriela Firea, care si-a dat jos masca de bun crestin si a lansat un atac violent la adresa lui Nicusor Dan cu putin timp inainte de ora 10.00.

„O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si suflet pentru oameni. Tinerii si seniorii vor bunastare, nu austeritate! Toti oamenii vor investitii in spitale si NU inchiderea lor, investitii in transport si NU scumpirea biletelor de calatorie, sprijin pentru femei, copii si bolnavi cronici. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi si sa urle si-n ultima clipa cu toata URA si SETEA DE BANI!!”, a scris Firea pe Facebook.

Insa chiar Firea a venit, duminica dimineata, sa voteze insotita fiind de un grup masiv de indivizi cu aspect de interlopi. Acestia i-au agresat pe cei care incercau sa o filmeze pe Firea.

Citeste si: Scandal la prima ora, Firea a venit la sectie cu aplaudaci agresivi. Cei care filmau au fost imbranciti – Video

Mai mult despre: ,

Comentarii: