Prabusita in sondaje, Firea isi pierde ratiunea. Il compara pe Nicusor Dan cu Dragnea

politica

Gabriela Firea are o realtie deliranta dupa aparitia sondajului INSCOP in care este cotata cu aproape 9% in spatele lui Nicusor Dan. Ea l-a comparat pe acesta cu Liviu Dragnea, fostul ei sef de partid.

„Nu ma bat cu nimeni in sondaje. Si Domnul Dragnea se lauda cu procente uriase in sondaje cu 3 luni inainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Asa si acum. Se lauda cu ce nu exista in realitate. Cel mai corect sondaj se realizeaza in ziua votului. Am convingerea ca bucurestenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitala, prin majoritatea din Consiliul general. Investitii pe care eu le-am deblocat si finalizat”, a spus Gabriela Firea.

Un sondaj INSCOP comandat de PNL si dat publicitatii astazi arata ca Nicusor Dan are aproape noua procente avans fata de Gabriela Firea. Astfel, candidatul opozitiei ar obtine 54,4% din voturi, iar actualul primar al Capitalei ar lua 45,6%.

Procentul bucurestenilor care au indicat ca vor veni la vot si au o optiune este de 67,3% din esantion.

De asemenea, 56,1% au raspuns ca directia in care se indreapta capitala este una gresita si numai 40,3% au raspuns ca lucrurile merg spre bine.

Sondajul de opinie a fost realizat prin telefon in perioada 20 – 26 iunie 2020, la care au raspuns 1120 de persoane cu domiciliul permanent sau flotant in municipiul Bucuresti. Eroarea maxima admisa a datelor este de ± 2,9%, la un grad de incredere de 95%.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: