„Practic, aceasta potaie scuipa mainile care o hranesc”. Reactie dura fata de Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta i-a acuzat pe angajatori ca isi „fura” angajatii

politica

Postare virala pe Facebook a Corinei Bacanu, una dintre vocile cele mai influente in social media. Bacanu caracterizeaza in termeni foarte duri declaratiile recente ale Liei Olguta Vasilescu, spunand ca este „revoltatoare bataia de joc a acestor interlopi care arunca cu noroi in cei care platesc taxe, impozite si participa activ la cresterea economica”.

„Duamna Olguta Vasilescu e convinsa ca antreprenorii fura de la angajati pentru ca patronii, cocarjati de ‘revolutia fiscala’, nu au putut ridica stacheta salariala impusa de acest guvern de parameci. Hotul striga hotii. Este absolut revoltatoare bataia de joc a acestor interlopi care arunca cu noroi in cei care platesc taxe, impozite si participa activ la cresterea economica, mai precis platesc si salariile bugetarilor de lux cum ar fi Olguta.

Practic, aceasta potaie scuipa mainile care o hranesc.

Capacitatea intelectuala a acestor infami este invers proportionala cu nivelul lor de abjectie. Si pana cand antreprenorii uniti nu vor initia o greva fiscala ca sa potoleasca foamea de capatuiala a acestei gasti de jalnici, tupeul lighioanelor care ‘ne reprezinta’ va sufoca orice buna intentie a cetateanului de a trai civilizat si respectabil in Romania”, a ascris Corina Bacanu pe Facebook.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut ca daca sunt scaderi salariale ale angajatilor din mediul privat este din cauza faptului ca angajatorii au vrut sa isi creasca profitul, nu din cauza Codului Fiscal.

Intrebata despre scaderile salariale din mediul privat, Vasilescu a precizat : „Se asteapta si o OUG. Noi nu avem astfel de informatii despre dari salariale dn mediul privat. In orice caz, repet ca sa se inteleaga, transferul contributiilor nu ar trebui sa afecteze netul angajatilor din privat, pentru ca este vorba de aceeasi cheltuiala a angajatorului pe care a avut-o si anul trecut. Daca le-au scazut salariile, inseamna ca angajatorul a vrut sa-si creasca profitul si atat, deci l-a furat pe angajat, ca s-o spun mai pe romaneste, nu este vina Codului Fiscal”, a declarat, miercuri, Olguta Vasilescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: