Praf l-a facut CTP pe Chirieac, dezgustat de interviul acestuia cu Firea: :”I-a cerut permisiunea sa-si dea doua palme in semn de omagiu fata de ea”

news

Cristian Tudor Popescu a ironizat modul in care Bogdan Chirieac a realizat, joi, un interviu cu Gabriela Firea. El a sugerat ca Boghdan Chirieac s-a comportat slugarnic fata de primarul Capitalei.

„Doamna Firea a facut azi un interviu cu domnul Bogdan Chirieac. Dvs., pe langa domnul Chirieac, ati fost aseara un investigator feroce FBI”, i-a spus CTP lui Cosmin Prelipceanu, dupa ce anterior l-a criticat ca a fost prea moale cu Firea.

„Interviul s-a desfasurat in regimul domnului Chirieac: ‘Doamna primar general, va rog sa-mi permiteti sa-mi dau doua palme in semn de omagiu fata de dvs.’.

Doamna Firea nu a dorit ca domnul Chirieac sa-si dea doua palme, ca omagiu, dimpotriva a cerut sa-i dea ei doua palme. Dar, inainte, stiti ce presupunea asta? Asta mi s-a parut inuman, din partea doamnei Firea. Presupunea ca domnul Chireac sa se ridice de pe scaun si asta este inuman. A reusit pana la urma, insa nu i-a dat palmile cerute”, a declarat CTP la Digi24.

La finalul interviului dat lui Bogdan Chirieac, Firea i-a cerut acestuia sa o loveasca.

„La final, macar dati-mi un pumn. Bateti-ma, scoateti o ghioaga, dati-mi in cap. Nu de alta, dar vor sari haterii sa va spuna ca nu ati fost un ziarist corect ca nu m-ati batut realmente. Haideti, eu ma ridic si dvs dati-mi, de control asa, macar o palma. Pai vreti sa patiti ca dl Prelipceanu, ca l-au certat ca nu m-a batut? Dati-mi o palma, un pumn, faceti-mi ceva, si eu ma apar”, i-a spus Firea lui Chireac.

Mai mult despre: ,

Comentarii: