Praf si pulbere se alege de PSD. Inca un deputat PSD fuge din partid, cauta sa se salveze in formatiunea lui Ponta

politica

Deputatul PSD Alexandru Balanescu si-a dat demisia din partid si a trecut la Pro Romania, anunta unul dintre liderii formatiunii lui Ponta.

„Echipa #ProRomania se intareste!! Ii uram bun venit deputatului Alexandru Balanescu #ProRomaniaMehedinti , noul nostru coleg! Impreuna suntem puternici, pentru romani, pentru Romania!”, anunta Ion Mocioalca.

Si Tariceanu a lasat balta PSD. Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat miercuri ca formatiunea sa si Pro Romania, condusa de Victor Ponta, au decis sa colaboreze ca o alianta politica, cele doua partide urmand sa aiba grupuri parlamentare comune.

„Discutii fructuoase in aceasta dimineata cu liderul Pro Romania, Victor Ponta: am hotarat o viitoare colaborare sub forma unei Aliante politice! ALDE si Pro Romania vor avea grupuri parlamentare comune si, astfel, vom fi a treia forta politica parlamentara, dupa PSD si PNL. In perioada imediat urmatoare, grupurile de lucru ale celor doua partide se vor intalni pentru a stabili proiectul politic al Aliantei si protocolul de colaborare”, a scris Tariceanu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: