Pravda anunta: Americanii vor fi socati. Putin va spune cine a atacat Turnurile Gemene

news

Publicatia moscovita Pravda sustine ca Putin pregateste o lovitura foarte puternica la adresa guvernului Statelor Unite, dezvaluind cine s-a aflat in spatele atacurilor din 9 septembrie 2001.

„Rusia se pregateste sa publice dovezile privind implicarea guvernului Statelor Unite si a serviciilor de informatii in atacurile din 11 septembrie. Dovezile includ imagini din satelit.

Materialele ar putea sa faca proba complicitatii guvernului american in atacuri si in succesul manipularii opiniei publice. Atacul a fost planuit de guvern, insa executat de interpusi, astfel incat poporul american sa creada ca este o agresiune din partea unor organizatii teroriste.

La vaza acestei actiuni au stat interesele petroliere ale SUA si ale corporatiilor din Orientul Mijlociu. Dovezile vor fi atat de puternice incat vor distruge teoriile oficiale”, scrie Pravda, citata de disclose.tv.

Pravda mai adauga ca in urma acestor dezvaluiri, increderea in guvernul SUA se va prabusi si vor izbucni proteste de strada care vor duce la o revolta generalizata in America.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: