Precizari taioase ale lui Ciolos la anuntul lui Dragnea privind amanarea taierii taxelor. Seful PSD a incercat o manipulare de prost-gust

politica

Dupa comunicatul guvernului, Dacian Ciolos tine sa faca personal cateva precizari legate de discutia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea privind amanarea taierii unor taxe.

„Constat ca discutia mea telefonica cu domnul Liviu Dragnea a produs ceva tulburare.

Pentru ca vad tot felul de interpretari, simt nevoia sa limpezesc doua aspecte:

1. In cadrul discutiei nu am spus ca sunt de acord cu propunerea de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Am zis ca o voi analiza, dar ca trebuie avute in vedere mai multe aspecte atat legale cat si de oportunitate.

2. Analiza este limpede: acest Guvern nu se va atinge de Codul Fiscal. Cum este firesc, orice decizie de aceasta amploare poate sa fie luata, daca se va considera necesar, doar de catre viitorul guvern, legitimat de o majoritate in Parlament si de rezultatele alegerilor de duminica”, a scris Ciolos pe Facebook.

Dragnea a distribuit presei un interviu in care anunta ca a discutat cu premierul si in care lasa de inteles ca acesta ar fi fost de acord cu propunerile sale privind amanarea taierii taxelor.

„Inca o data vreau sa remarc atitudinea pozitiva si responsabila a Premierului Dacian Ciolos care chiar daca probabil a fost suparat dupa aflarea rezultatului alegerilor de duminica s-a gandit in primul rand la stabilitatea economica a tarii pentru 2017 preferand spre deosebire de altii calea dialogului si nu aceea a unui conflict inutil, asigurandu-ma totodata de deschidere pentru o totala colaborare in realizarea unei tranzitii normale de la Guvernul actual catre viitorul guvern asa cum de altfel si noi am procedat la investirea guvernului Ciolos”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: