„Predoiu e mai ticalos chiar decat Tudorel”. Andrei Caramitru cheama la protest pe 10 august in Piata Victoriei

politica

Andrei Caramitru sustine ca si actualul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, este o „sluga mizerabila a mafiei” si le solicita lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban sa il demita. El face apel pentru organizarea unui nou protest in Piata Victoriei pe 10 august.

„In toata ticalosia cu clasarea dosarului 10 August (plus celalalte bombe gen Black Cube). O treaba nu reuseam sa inteleg: de ce sa faci asta inainte de alegeri? Inainte de 10 August cand risti proteste? Ca se enerveaza lumea, nu castigi nimic. Era mai logic pentru ei sa o tot amane, cum fac cu toate dosarele mari. De ce sa clasezi ceva Atat de brutal – acum?

Azi am inteles. Sotul lui madam Hosu de la DIICOT avea ultimul termen in dosarul lui de la DNA peste 2 saptamani. Ticaia bomba. Deci miscarea trebuia facuta de Hosu INAINTE. Ca sa isi salveze sotul de puscarie.

Asta e tot. A fost pusa acolo de Predoiu – contrar opiniei corecte a CSM – fiind 100% santajabila. Ca sa execute ordinul. Si l-a executat. Azi a primit plata – sotul a scapat.

Eu va spun si repet – Predoiu e mai ticalos chiar decat Tudorel. Doua slugi mizerabile ale mafiei.

Cat timp Iohannis si Orban il mentin acolo sunt la fel de vinovati ca el. Trebuie demis ACUM. Ne vedem pe 10 August in strada!”, a scris Caramitru pe Facebook.

Postarea lui Caramitru are peste 1.500 de like-uri.

Mai multi protestatari #Rezist au protestat, miercuri, in fata sediului DIICOT fata de clasarea Dosarului 10 August. Protestatarul Marian Raduna a anuntat ca a depus plangere „impotriva masurii clasarii cauzei fata de cadrele din Conducerea Jandarmeriei Romane”.

Protestatarii au purtat masti cu chipurile sefilor Jandarmeriei din timpul represiunii din 10 august 2018, afisand ironic mesajul „Multumim”.

„Reprezentanti ai grupurilor civice, purtand masti ale autorilor represiunii violente din #10august, au multumit in mod ironic DIICOT si procurorului Hosu pentru clasarea dosarului, sub ochii ministrului Predoiu si ai procurorului general Scutea”, anunta protestatarii.

Marian Raduna, unul dintre protestatari a anuntat ca a contestat oficial decizia de clasare a dosarului.

„Am mers alaturi de imparte dintre prietenii batuti, gazati si umiliti pe 10 August. Le-am transmis un mesaj doamnei Hosu si domnului Predoiu. Nu uitam! Nu va lasam!

Am depus plangere impotriva masurii clasarii cauzei fata de cadrele din Conducerea Jandarmeriei Romane, dispusa prin ordonanta din 26.06.2020. Sper ca procurorul ierarhic superior sa tina cont de decizia CCR 302/2017. Astept solutia la plangerea depusa, ‘de indata’ conform legii in vigoare”, a anuntat Raduna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: