Prefectul de Arges isi bate joc de prefectul de Arad: „Nu avem de gand sa ne imbolnavim”

politica

Prefectul de Arges, Emilian Dragnea, a ironizat joi, intr-o videoconferinta cu ministrul Marcel Vela, „boala” colegei sale de la Arad, Florentina Horgea.

La Arad, atat prefectul cat si subprefectul s-au imbolnavit subit, intrand in concedii medicale chiar inainte de alegerile prezidentiale.

Prefectul de Arges, Emilian Dragnea, i-a ironizat pe cei doi colegi ai sai intr-o videoconferinta cu ministrul de Interne, Marcel Vela.

„Suntem in echipa completa, nu avem de gand sa ne imbolnavim, stam aici pe corabie pana cand dvs. luati deciziile corespunzatoare. In plus, avem de gand sa dam si o masa dupa ce se face predarea (venirea noului prefect) si dorim sa va invitam”, i-a spus Dragnea lui Vela.

Prefectul de Arges a facut aceste afirmatii imediat dupa ce Vela a ironizat situatia de la Arad.

„Voi trimite o echipa de medici de la policlinica din Oradea, ca sa-i ajutam, ca poate au primit o medicamentatie gresita. Sa nu fie, Doamne fereste, mai grav. Deci, Ministerul de Interne va fi maine la Arad pentru a le acorda asistenta medicala celor doi colegi astfel incat ei sa revina cat mai repede la obligatiile profesionale, administrative, guvernamentale si chiar politice pe care le au. Eu nu cred ca au fost orientati doi virusi in Arad exact sa atace prefectul si subprefectul, si ei sa cada subit intr-o boala. Voi trimite specialisti medicali sa ii tratam.

Sunt trist, ca fost prefect, pentru o asemenea situatie. Prefectura este a aradenilor, nu a PSD sau PNL. Imi exprim tristetea ca in mijlocul furtunii, capitanul a parasit nava. Invatam din aceste situati”, i-a spus Vela unui reprezentant al Prefecturii Arad.

Mai mult despre: ,

Comentarii: