Prefectura Galati spune ca obiectele luminoase neidentificate de la Galati erau lumini de semnalizare de la Poligonul Smardan

news

Obiectele luminoase aparute deasupra Galatiului luni seara au provenit de la tragerile de artilerie cu proiectile de iluminarea a campului tactic din cadrul exercitiului de noapte din Poligonul Smardan, a declarat Prefectura Galati, potrivit Monitorul de Galati.

In poligonul Smardan au loc exercitii, iar luminile vazute sunt lumini de semnalizare pentru exercitii pe timp de noapte si nu drone de la rusi sau ucraineni.

„Asa numitele „obiecte zburatoare” filmate seara trecuta pe cerul Galatiului au provenit de la tragerile de artilerie cu proiectile de iluminarea a campului tactic din cadrul exercitiului de noapte din Poligonul Smardan. Populatia nu trebuie sa intre in panica”, precizeaza Prefectura Galati.

Oamenii din judetul Galati s-au speriat, luni seara, dupa ce au vazut pe cer mai multe lumini despre care cred ca ar fi drone. Ele au putut fi observate din mai multe localitati, inclusiv din Smardan, unde se afla un poligon militar al NATO.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: