Pregatiri pentru prezidentiale, Ciuca isi lanseaza cartea “Un ostas in slujba tarii”: „De cand ma stiu mi-a placut sa pescuiesc”

politica

Carte Ciuca

Presedintele PNL a anuntat, luni, pe site-ul personal, ca in luna iunie isi va lansa o carte intitulata “Un ostas in slujba tarii”. ”Sunt despre viata mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, mentioneaza Nicolae Ciuca.

”Paginile acestei carti sunt despre mine. Nu despre functiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publica, nu sunt bilant si nici program electoral. Sunt gandurile mele despre ce a insemnat tranzitia de la om de armata la om politic. Sunt despre viata mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, spune Nicolae Ciuca in postarea pe site-ul oficial.

„De cand ma stiu mi-a placut sa pescuiesc. Cumva, calmul apei imi aducea si mie o liniste aparte. Asa am invatat ca lucrurile bune in viata se obtin cu rabdare si determinare”, mai dezvaluie Ciuca.

Presedintele PNL raspunde si la intrebarea ”De ce o carte despre Nicolae Ciuca?”. ”Pentru ca s-a vorbit mult despre faptul ca ‘nu sunt din filmul acesta’, al politicii romanesti. Si e adevarat. Nu sunt un om politic tipic. Si veti vedea in aceasta colectie de ganduri si povesti de viata care e crezul meu. Sunt un om cat se poate de simplu, cu credinta si frica de Dumnezeu. Imi iubesc tara si nu uit nicio clipa ca juramantul pe care l-am depus, ca ostas in slujba Romaniei, e sa imi apar patria. Si asta nu se face doar cu arma in mana. Se face cu inima curata si cu gandul ca dupa noi raman doar lucrurile bune pe care le-am facut. Oriunde ne-am afla si oricat de tulburi ar fi vremurile pe care le traim”, arata Ciuca.

”Va invit sa cititi cartea “Un ostas in slujba tarii”. Aceasta va aparea in luna iunie 2024 la editura RAO si toate incasarile vor fi donate catre initiative caritabile”, precizeaza Ciuca.

Si presedintele Klaus Iohannis si-a lansat pana in prezent trei carti, ”Pas cu Pas”, ”Primul pas” si „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat insistent, in ultima perioada, ca Nicolae Ciuca va fi candidatul PNL la alegerile prezidentiale.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: