Premiera, Basescu a facut show cu Radu Banciu: „E bine, avem multa apa”. Ce whiskey ii place de fapt

news

Fostul presedinte Traian Basescu a participat duminica, in premiera, la o emisiune despre fotbal realizata de Radu Banciu. Emisiunea a fost difuzata de Look Plus.

„Va asteapta o sticla cu apa pe masa, cel putin pentru inceput”, i-a spus Radu Banciu lui Basescu, cand acesta a ajuns in studio.

Este penrtu prima data dupa multii an cand vin intr-o emisiune mai relaxata”, a spus Basescu razand.

El a dezvaluit apoi ce fel de whiskey ii place, intrebat fiind ce alege intre cel irlandez si scotian.

„Un whisky scotian la sfarsit, niciodata inainte de a merge la emisiune. Cu multa gheata, foarte, foarte multa gheata. Asta am invatat de la primul meu comandant”, a explicat Basescu.

El a mai spus ca este  „stelist convins”.

Emisiunea poate fi vazuta live aici.

”Fanii fotbalului sunt invitati duminica, la Fotbal All Inclusive, emisiunea maraton de fotbal LIVE cu Radu Banciu pe Look Plus si lookplus.ro. Duminica aceasta, Traian Basescu este invitatul special al lui Radu Banciu in barul Champions, intr-o atmosfera perfecta de vizionat meciurile si de comentat tot ce misca in fotbal. Radu Banciu are o multime de intrebari pentru presedintele Traian Basescu. Implicarea politicului in fotbal, care e echipa de suflet a presedintelui, cum urmarea meciurile de fotbal pe vas, petrecerea dupa sfertul Steaua – Rapid, ce sanse ii da lui Radoi la nationala”, anunta reprezentantii postului de televiziune.

Mai mult despre: ,

Comentarii: