Premiera, cel mai secretos mogul rupe tacerea in scandalul declansat de Antena 3. Zoltan Teszari spune cine sunt „nea Traian” si „Raducu”

news

Omul de afaceri Zoltan Teszari, unul dintre cei mai discreti milionari ai Romaniei, rupe tacerea si transmite cateva precizari legate de acuzatiile lansate miercuri seara de catre Mihai Gadea la Antena 3.

Teszari spune ca nu s-a intalnit niciodata, in niciun fel de ocazie, cu Traian Basescu.

„1. Pe domnul presedinte Traian Basescu nu l-am cunoscut niciodata, nu l-am intalnit, n-am participat la nicio intalnire, publica sau privata, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa sa fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunostinte.

2. Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia – Sirian Radu (Raducu).

Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare. Zoltan Teszari”, se arata intr-un punct de vedere transmis Digi24 de catre omul de afaceri.

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, anuntat miercuri, la „Sinteza zilei” ca detine „documente bomba”, „senzationale” si „explozive”, privind o intalnire intre Traian Basescu, ginerele sau, Radu Pricop, si fondatorul RCS-RDS, Zoltan Teszari. Insa Gadea a facut o confuzie jenanta.

Gadea a prezentat inregistrari cu Ioan Bendei, fost director al RCS-RDS, care dialoga cu Zoltan Teszari. Teszari ii spune ilui Bendei ca a fost vizitat de ”`nea Traian si Raducu” – nume ce duc cu gandul la Traian Basescu si ginerele acestuia, Radu Pricop – care au stat la el ”pana seara”, a anuntat Antena 3. Gadea a dat sentinta fara sa stea pe ganduri: „Basescu, presedintele Romaniei in functie, se duce cu ginerele sau in Transilvania, cu Raducu”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: