Premiera in Romania. Barbatul care a spanzurat un catel a fost arestat preventiv

news

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 44 de ani retinut, duminica, sub banuiala ca a ucis un caine, scrie Agerpres. Este pentru prima data cand judecatorii decid arestarea preventiva in cazul unui ucigas de animale.

In urma cercetarilor efectuate, la data de 4 ianuarie, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie au depistat un barbat, in varsta de 44 de ani, banuit de savarsirea faptei. Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore si prezentata magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile continua, sub aspectul savarsirii infractiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fara drept, informeaza, duminica, Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Politisti din cadrul Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu dupa ce vineri au descoperit un caine spanzurat de teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1.

„Pe 3 ianuarie 2020, in jurul orelor 12,00, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, cu intentie, fara drept, dupa ce au descoperit un caine spanzurat de o teava de gaze aferenta unui imobil din sectorul 1”, arata, intr-un comunicat, Politia Capitalei.

Potrivit sursei citate, trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic si Sanatate pentru Animale. Politistii continua cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere a animalelor, cu intentie, fara drept.

Mai mult despre:

Comentarii: